M&G Horeca Expert
managementevents-restaurante.ro

Mihai Câmpeanu, Partener fondator

 

Expertiză

·         Consultanță Horeca - restaurante

·         Dezvoltare de meniuri pentru a-la-carte și evenimente

·         Managementul rețetelor și controlul pierderilor

·         Asocierea preparatelor din meniu cu băuturile

·         Evaluare și training pentru personalul de servire și bucătărie

·         Recrutare personal

·         Implementare HACCP și înregistrări specifice.

 

Proiecte de succes

        Mihai Câmpeanu are o experiență de peste 15 ani în domeniul alimentației publice.                     În decursul carierei, Mihai a contribuit la dezvoltarea mai multor restaurante în România, SUA și Anglia. Are experiență managerială în domeniul alimentației publice, acoperind atât partea de servire cât și sectorul de bucătărie. Din pozitia de consultant a condus procese de deschidere de noi unități și de dezvoltare a unora deja existente. A coordonat echipe de bucătari care au obținut premii la concursuri culinare naționale și internaționale.                                                                         Se mândrește cu premiul obținut la Olimpiada Culinară Mondială de la Erfurt din 2012.

Mihai a absolvit Restaurant and Hotel Administration la Cornell University - New York, SUA. Pasiunea pentru domeniul alimentației publice a descoperit-o încă din liceu. A simțit o atracție puternică față de acest domeniu și din acest motiv, a urmat diverse cursuri de specializare.

Gabriela Ferenț, Senior Consultant

 

Expertiză

·         Consultanță Horeca – evenimente, vânzări, marketing

·         Creșterea vânzărilor și atragerea de clienți cheie

·         Evaluarea serviciilor – Mistery Shopping

·         Organizare de evenimente private și corporate

·         Evaluare și training pentru departamentul de evenimente, vânzări, marketing

·         Recrutare personal

·         Formator

 

Proiecte de succes

Gabriela Ferenț are o experiență de peste 10 ani în domeniul vânzărilor de servicii din care 7 în domeniul ospitalității. Din poziția de Director Vânzări & Marketing la diverse companii, Gabriela a contribuit la creșterea portofoliului de clienți și a cifrei de afaceri.                                                    Are experiență managerială în domeniul ospitalității, remarcându-se în recrutarea și formarea echipelor din departamentul de vânzări. Abordarea unică și viziunea pe care o inspiră asigură succesul și atingerea obiectivelor stabilite.  Din pozitia de formator, a colaborat cu THR Group și a susținut cursuri de Tehnician în hotelărie (recepționer), Administrator pensiune turistică, Lucrător în comerț și alimentație publică (ospătar), autorizate ANC.

Gabriela a absolvit cursurile Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, specializarea Comerț, Turism, Servicii si are un Master in Management Comercial de la aceeași universitate.                    A obținut Brevetul de Manager în Activitatea de Turism, emis de Ministerul Turismului.

Crede în satisfacția lucrului bine făcut și în beneficiile aduse de clienții mulțumiți. 

Gica Mihalcea, Senior Consultant

 

Expertiză

·         Consultanță Horeca – hotel, recepție, housekeeping

·         Evaluare și training pentru departamentul de recepție, housekeeping

·         Recrutare personal

·         Formator

 

Proiecte de succes

Gica Mihalcea are o experiență de peste 40 ani în domeniul hotelier.                                                 Din poziția de Director Hotel la diverse companii, Gica a contribuit la organizarea activităților de front office și housekeeping. Are experiență managerială în domeniul ospitalității, remarcându-se în recrutarea și formarea de echipe de front office, implementarea de proceduri și coordonarea stagiilor de practică ale studenților.

Gica a urmat numeroase cursuri în domeniul turismului și a obținut Brevetul de Manager în Activitatea de Turism, emis de Ministerul Turismului.                                                                          Crede în valoarea cunoștințelor dobândite în timp, pe care le împarte cu generozitate tinerei generații. 


Ionuț Munteanu Consultant

 

Expertiză

·         Consultanță Horeca – marketing, social media,e-mail marketing

·         Elaborare plan de marketing

·         Urmărire derulare campanii

·         Monitorizare piață și concurență

·         Dezvoltarea politicilor de fidelizare a clienților

 

Proiecte de succes

Ionuț Munteanu are o vastă experiență națională și internațională  în domeniul ospitalitații, activând de-a lungul timpului în hoteluri de 5 stele din Grecia și din Statele Unite ale Americii.  Din poziția de Specialist Marketing a contribuit cu succes la elaborarea, implementarea si dezvoltarea strategiilor și politicilor de marketing în cadrul unei clinici medicale private și în cadrul celei mai mari unitați de cazare din zona Moldovei.

Ionuț a urmat cursurile Facultații de Geografie și Gelogie specializare Planificare Teritorială  din cadrul Universitații Alexandru Ioan Cuza din Iași și are un Master în Dezvoltare Regională și Turism în cadrul aceleiași Universitați.

Este mai important să faci ce este corect din punct de vedere strategic, decât ce este imediat profitabil.” Philip Kotler 


12666407_1144873535537167_1949601488_n.jpg12666301_1144873525537168_990741707_n.jpg12713997_1144873542203833_807271851_n.jpg10888586_10203240492197422_6750979385617013827_n.jpg